Inschrijven

Home / Inschrijven

Belang van regelmatige controle

Om de kosten van de zorg in toom te houden stimuleert de overheid dat zorgverleners meer aan preventie doen, zodat in een vroeg stadium kan worden bijgestuurd en de hogere kosten van herstel beperkt kunnen worden.

Wij nemen patiënten aan die preventie belangrijk vinden en het gebit regelmatig laten controleren.
Natuurlijk helpen we u ook indien u een ongelukje heeft gehad, maar voorkomen is goedkoper en beter dan genezen.

Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat er tijdig wordt bijgestuurd of tijdig actie wordt ondernomen bij beginnende tandvleesproblemen, eventuele gaatjes, of andere zaken waar iets aan gedaan moet worden. De resultaten zijn lagere kosten en een beter gebit waar u langer plezier van heeft.

Aanmelden als patiënt:

Indien u en/of uw gezinsleden zich als patiënt bij onze tandartspraktijk wilt inschrijven:

  • Neem dan telefonisch contact met ons op om te vernemen of wij nog voldoende ruimte hebben voor nieuwe patiënten (036 – 540 41 60)
    U kunt dan ook een indruk krijgen of wij bij u passen.
  • Of meld u aan via het MAIL-adres boven aan deze pagina.
    Kopieer hiervoor onderstaande 6 punten, plak deze in uw mail en vul de eerste drie punten in: 

Indien u in uw aanmelding aangeeft akkoord te gaan met onze huisregels, betalingsvoorwaarden en de KNMT-klachtenregeling, dan nemen wij binnen 2 werkdagen telefonisch contact met u op om inschrijving definitief te maken. Lukt het ons niet om u binnen 2 werkdagen telefonisch te bereiken, dan laten wij u dat via SMS even weten.

Definitief maken inschrijving:

Zodra we elkaar (telefonisch) hebben gesproken kunnen wij aangeven of wij op dat moment nog voldoende ruimte hebben om u (en eventueel uw gezinsleden) in te schrijven. Is dat het geval en heeft u het gevoel dat we bij u passen, dan kunnen we in onderling overleg besluiten tot inschrijving.
Wij maken dan de patiëntenkaart(en) aan in ons systeem en mailen de medische vragenlijst(en) naar u. De inschrijving is hiermee definitief geworden.
U kunt nu voor uzelf (en voor eventueel ingeschreven gezinsleden) een afspraak maken voor een eerste bezoek. Dat kan natuurlijk al tijdens de telefonische inschrijving.

Na inschrijving verzoeken wij u:

  • De medische vragenlijst(en) bij uw eerste bezoek ingevuld mee te nemen
  • Uw huidige tandarts te vragen uw dossier(s) aan ons door te sturen

Mondzorg Poli Almere (036 – 303 5290):

Sinds januari 2019 zijn de tandartsen van Almere een samenwerking aangegaan met de Mondzorg Poli Almere. Zij verzorgen de spoedopvang op werkdagen buiten kantooruren (vanaf 17:00 uur) en in het weekend (vrijdag tot en met zondag). Zie ook de tab “Spoedklachten” om te zien wat hieronder wordt verstaan.

Ook mensen zonder tandarts kunnen zich wenden tot de Mondzorg Poli in geval van een spoedklacht.