Indien u besmet bent door het coronavirus, of daarvan wordt verdacht kan het ook voorkomen dat u spoedhulp van de tandarts nodig heeft. Bel ons (036 – 540 4160) dan (buiten openingstijden belt u de Mondzorgpoli Almere 036 – 303 5290). Wij kunnen u verwijzen naar een tandarts welke over voldoende en de juiste hulpmiddelen beschikt om u veilig te kunnen helpen.

Op dit moment geldt ook voor de tandheelkunde dat er onvoldoende hulp- en beschermingsmiddelen zijn om mogelijk met het coronavirus besmette personen bij spoedgevallen veilig en verantwoord te kunnen behandelen in de normale praktijk. Daarom heeft onze beroepsgroep sinds de coronacrisis ons land in 11 regio’s ingedeeld. Elke regio heeft één tandarts welke wordt voorzien van alle noodzakelijke hulp- en beschermingsmiddelen om mogelijk besmette patiënten veilig te kunnen behandelen bij spoedgevallen.
Indien dat noodzakelijk is kunnen wij na overleg een (mogelijk) besmette patiënt met een spoedklacht insturen bij een dergelijke collega.

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is deze capaciteit beperkt. Wij adviseren u daarom: